Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı görevden uzaklaştırıldı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun, Şile Belediyesi’ne yönelik “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “irtikap”, “rüşvet” ve “ihaleye fesat karıştırma” suçlarından yürütülen soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında tutuklanan Şile Belediye Başkanı Özgür Kabadayı, görevden uzaklaştırıldı.

NE OLMUŞTU?

Soruşturmada tanık ifadeleriyle belediye içerisinde başkan, başkan yardımcısı ve hukuk işleri sorumlusunun da aralarında bulunduğu şüphelilerin, “başkanın ricası”, “yardım” ve benzeri ifadelerle planlı bir şekilde rüşvet talep ettikleri ve aldıkları iddia edilmişti.

Operasyonda, Şile Belediyesi Hukuk İşlerinden Sorumlu avukat A.Ş., yapı ruhsatlarının verilmesi karışığında 20 bin Euro’yu rüşvet olarak aldığı esnada hakkında suçüstü yapılarak gözaltına alınmıştı.


tvt news sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

About admin

Check Also

Nemlendirici sandığınızdan daha önemli

Modern hayatın temposu, şehir havasının hengâmesi, uykusuz geceler ve ekranların mavi ışığı derken, cildimizin kendi …

Bir Cevap Yazın