Hastaya “Geberirsin inşallah” deyip kalem fırlatan doktor hakkında soruşturma

Cumhur Tunç, rahatsızlığını ifade ederek “Bir hava vur” demesi üzerine doktor, hastaya “Yobaz” gibi ifadeler kullanarak hakaretlerini sürdürdü. Babasına edilen hakaretlere sinirlenen Tunç’un oğlu ise doktora tepki gösterdi.

Hastaya bakmayacağını söyleyerek elindeki kağıdı fırlatan K.Z.M., “Nereye gidersen git. Utanmaz. Ahlaksız ya. Oğlu da küfrediyor. Saygısızlara bak ya.” dedi.

“GEBERİRSİN İNŞALLAH”

Sağlık çalışanlarına ısrarla oksijen talebini tekrarlayan Cumhur Tunç, oturduğu sandalyeyle bölgeden uzaklaştırıldı.

Hastanın ardından söylenmeye devam eden Dr. K.Z.M., “Nasıl bir pislik insanlar. Geri zekalı seni dinlemeden ben nasıl tedavine başlayayım. Geberirsin inşallah. Hakaretlere bak ya. O kadar saygısız insanlar olamaz yani. Sen ne kadar ahlaksız bir insansın. Ahlaksız bir çocuk da yetiştirmişsin.” diye konuştu.


tvt news sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

About admin

Check Also

Eyüpsultan’da vinç dehşeti: Mahalleli deprem oluyor sandı

Olay, gece yarısı Eyüpsultan Alibeyköy Mahalle’sinde yaşandı. İddiaya göre sürücüsü ve yanındaki yolcu şahsın alkollü …

Bir Cevap Yazın