Adana’da ayrılık dehşeti: Sevgilisini öldürdü, intihar girişiminde bulundu

Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’nde, T.K. (43), ayrılmak isteyen sevgilisi Ebru K’yi (34) konuşmak için evinin önüne çağırdı.

Apartman girişinde barışma talebinin reddedilmesi üzerine T.K., tabancasını çıkarıp Ebru K’yı başından vurdu. Daha sonra silahı kendi başına dayayıp tetiğe bastı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Ebru K’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı T.K. ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Ebru K’nın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.


tvt news sitesinden daha fazla şey keşfedin

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

About admin

Check Also

Nemlendirici sandığınızdan daha önemli

Modern hayatın temposu, şehir havasının hengâmesi, uykusuz geceler ve ekranların mavi ışığı derken, cildimizin kendi …

Bir Cevap Yazın